KONTAKT
+386 41 366 678

E: info@sporty.si

Animacija z zajčkom Sportyjem

ANIMACIJA namenjena vrtcem, otroškim prireditvam, podjetjem ter trgovskim centrom:

 

VESELI DECEMBER
V  mesecu decembru zajček Sporty poskrbi, da tudi vaše druženje ali prireditev ob zaključku leta obišče kdo od dobrih decembrskih mož (Miklavž, Božiček ali dedek Mraz). Ker le ti običajno zamujajo, si med tem otroci krajšajo čas z ogledom predstave. Zajček Sporty poskrbi tudi za razdelitev daril. Z veseljem se po končanem dogodku skupaj z najmlajšimi postavi pred fotografske objektive.

ZAJČEK SPORTY PRI:

- predstavi PIKA NOGAVIČKA

- animaciji URAD

- predstavi BABICI

 

ROJSTNODNEVNE ZABAVA

 

Zajček Sporty se lahko povabi na prav vse rojstnodnevne animacije, katere organiziramo (glej ROJSTNI DAN). Lahko pa je samo Sporty glavni na rojstnodnevnem žuru, ki si ga sestaviš sam (15 minut, 30 minut...).


 

USTVARJAMO S SPORTYJEM
Zajček Sporty se je odločil, da otroke nauči kaj vse se mu je vtisnilo v spomin, ko je obiskoval poučne ure v šoli. Pripravil je sklop tematskih predstav (EkoSPORTY, SPORTY v prometu)  in delavnic (Zajček Sporty o zdravi prehrani, Sportyjeva plesna delavnica, Sporty smetar - ločujmo odpadke!), da bi svoje znanje prenesel med otroke.

PROGRAM VKLJUČUJE: tematsko predstavo ali delavnico


 

MINI SPORTYJADA
Dan, ko se bomo prelevili v atlete in poskušali doseči čim boljše rezultate na "mini olimpiadi" - Sportyjadi.
Ker je Sporty najbolj športni zajec se je odločil, da za otroke pripravi mini športne igre (strel na gol, met na koš, mini poligon…) na katerih boste lahko sodelovali vsi otroci.

Najbolj pomembno pa je, da je glavni namen Sportyjade predvsem druženje in zabava. Tekmovalnost je na drugem mestu saj na koncu zmagamo vsi.

PROGRAM VKLJUČUJE: 60min športno animacijo s podelitvijo nagrad in Sportyjevih medalj.


 

SPORTY ČARODEJ
Z nami se lahko svojim prijateljem predstaviš kot čisto pravi čarodej. Medtem, ko se boste zabavali s Sportyjevimi animatorji, vas bo presenetil čarodej Toni s pravo čarovniško predstavo. Za pomoč pri čarovnijah boste vsi prejeli darila iz modelirnih balonov. Na koncu pa vas mogoče preseneti še naša maskota Zajček Sporty s katerim boste zaplesali.

PROGRAM VKLJUČUJE: 40min čarovniška predstava, ples z zajčkom Sportyjem, darilo iz modelirnega balona (do 50kom)


 

Z veseljem bomo prisluhnili tudi vašim željam in pripravili animacijo po vaših željah.

Za več informacij nas lahko pokličete na tel 041 784 496. Veseli bomo vašega klica.